Ons bedrijf

Linne Transport is gevestigd met het bedrijf in Linne behorende tot de provincie Limburg. Onze nevenvestiging is gesitueerd op het Fresh Park in Venlo.


Linne Transport verzorgt het Groenten en Fruit transport vanaf de veiling in Venlo naar andere veiling- en handelscentra. Het bedrijf is voortgekomen uit de AGF Groothandel J.A. Beunen BV.


In de jaren 80 is het bedrijf zich steeds meer gaan richten op het Transport van Groenten en Fruit vanaf Venlo naar het westen van het land.


Thans staat Linne Transport op de kaart als een moderne en solide onderneming met nog steeds het oeroude karakter van weleer. Het bedrijf telt 8 medewerkers.


Linne Transport is nog een echt familiebedrijf. De vele generaties hebben het stokje door kunnen geven waardoor ook de huidige Directie nog steeds door de eigen familie wordt gevormd. Een gegeven waar we trots op zijn.


Het persoonlijke karakter van het bedrijf vormt de basis van het succes. De lijnen zijn kort en de betrokkenheid met de klant is groot. Het efficiënt zaken doen staat bij Linne Transport immers hoog in het vaandel.

Groot in vervoer

Internationaal Transport

Sinds 1910

Persoonlijk en betrokken